Tuesday, 26 April 2016

Giveaway berakhir pada harijadi saya! T.T

Assalamualaikum semua!~
Hari ini saya terjumpa satu Giveaway.
Kalau based on highest referrals memang saya tak ada peluanglah jawabnya.
Tapi orang-orang ni dah bertungkus-lumus untuk organise Giveaway bulan April-May ini.
So saya nak support diorang =)
Dahla 24 May hari jadi saya, haha.
Korang nak join, klik je gambo bawah tu.


Bismillahirahmanirahim..

http://rennyenqop.blogspot.my/2016/04/giveaway-mei-by-ann.html

Klik banner untuk menyertai


Senarai Sponsor:


4 comments:

  1. Assalam..hii thanks join GA mei by Ann, pastikan dah follow semua syarat2 ye :) ..

    Dah boleh cek senarai peserta sambil blogwalking peserta lain pulak, Good luck!
    http://rennyenqop.blogspot.my/2016/04/senarai-peserta-giveaway-mei-by-ann.html

    ReplyDelete
  2. Singgah pagi...

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.my/2016/04/giveaway-mei-by-ann.html

    ReplyDelete
  3. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat JoM BeRcOnTeSt dan singgah jenjalan kat KiSaH HiDuP Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete